Author: CCN
•3/14/2017 11:33:00 p.m.


Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675 RNPJFSP: 3561 / A / 1992
=================================

MARSUL BICICLISTILOR CLUJENI - EDITIA 114 - MARTIE 2017

Sambata, 18 martie 2017, se va desfasura la Cluj-Napoca, in organizarea Clubului de Cicloturism Napoca (CCN), sub egida Federatiei Biciclistilor din Romania (FBR), o noua editie a Marsului Biciclistilor Clujeni (a 114-a din seria lunara inceputa in septembrie 2007 in continuarea celei anuale incepute de CCN in 1998).

Sunt bineveniti toti biciclistii clujeni. Intalnirea participantilor va fi in piata Unirii, la ora 11:00. Marsul va dura circa o doua ore si va strabate zona centrala si pericentrala a Clujului si cartierele Gheorgheni, Marasti, Grigorescu si Plopilor.

Traseul concret este: Piata Unirii - bd.Eroilor - p-ta St.Cel Mare - str.Milton Lehrer - p-ta T.Cipariu - bd.N.Titulescu - str.Unirii - str.Al.Vaida-Voevod - Iulius Mall (pauza 5 min) - str.Teodor Mihali - str.Aurel Vlaicu - bd.21 Decembrie 1989 - p-ta A.Iancu - str- I.C.Bratianu - str.Universitatii - p-ta Unirii (pauza 10 minute) - - str.Regele Ferdinand - str.Gen.Dragalina - Bd.1 Decembrie 1918 - pasarela albastra - pista biciclete mal Somes (pauza 5 min)- str.Uzinei Electrice - str.Stadion - Parcul Central S.Barnutiu - str.E.Isac- str.Petru Maior - str.Napoca- p-ta Unirii

Este o noua ocazie de a reaminti autoritatilor locale, publicului si presei de nevoia promovarii utilizarii bicicletei ca o componenta esentiala a mobilitatii urbane durabile si alternativa viabila la transportul automobilistic, alaturi de transportul in comun si deplasarea pietonala.

Marsul este legat si de planul Primariei de a moderniza str.Buna Ziua fara piste de biciclete sau cu o singura pista, prea ingusta si avand si dublu sens,  si de a ingusta banda comuna de transport public si biciclete pe bd. 21 Decembrie 1989 si str.Memorandumului si de a realiza noi benzi comune dar prea inguste) si de nemultumirile de fond privind politica de mobilitate urbana in continuare proautomobilistica si antibiciclistica.

Totodata, marsul este, ca de obicei, si un prilej de contact, cunoastere si pedalare impreuna a biciclistilor clujeni, o ocazie de impartasire de opinii, de gasit colegi de excursii sau surse de echipament specific, de schimb de experienta pe tema magazinelor si service-urilor de biciclete si alte teme de interes si de cunoastere de noi trasee urbane.

Detalii despre editiile precedente ale marsului biciclistilor clujeni pot fi gasite si pe pe www.ccn.ro precum si pe site-ul aferent listei publice de discutii clujbike@yahoogroups.com

Prezentul comunicat se gaseste si online pe www.ccn.ro si evenimentul are pagina de facebook:

Cluj-Napoca, 13.03.2017

RADU MITITEAN
director executiv CCN


, , , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 3/14/2017 11:33:00 p.m. and is filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.