Author: CCN
•8/27/2008 04:54:00 a.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini 133/18 RO-400457 Cluj-Napoca
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF 5800675 Inregistrat MJ nr. 119/A/1992

I N V I T A T I E
la proiectiile foto "BICICLETE PENTRU MAI MULTE PERSOANE"
si "NOI EXCURSII CU BICICLETA IN IMPREJURIMILE CLUJULUI"

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" invita publicul clujean JOI 28 august 2008, de la ora 20:30, la biblioteca "Heltai" ( str. Clinicilor nr.18, sala 1) la doua PROIECTII DE IMAGINI pe tema "BICICLETA PENTRU MAI MULTE PERSOANE" si respectiv "NOI EXCURSII CU BICICLETA IN IMPREJURIMILE CLUJULUI". Intrarea este libera.

In prima proiectie vor fi prezentate imagini cu biciclete tip tandem, duet, tridem si alte tipuri de biciclete pentru mai multe persoane. Asemenea biciclete sunt putin raspandite si cunoscute in Romania. La unele modele, toti cei de pe bicicleta respectiva pedaleaza, la altele, unii sunt doar pasageri, necontribuind la actionarea vehiculului.

A doua proiectie va reflecta alte trasee cicloturistice din imprejurimile Clujului, pe baza fotografiilor realizate in cadrul excursiilor organizate de Clubul de Cicloturism NAPOCA la sfarsit de saptamana pe dealurile din nordul si estul orasului ( Lomb, Sf.Gheorghe etc.)

Este a 6-a proiectie din seria dedicata prezentarii universului bicicletei si facilitatilor pentru biciclisti. In proiectiile viitoare vor fi abordate alte teme, precum solutii pentru parcarea bicicletelor, pentru luarea bicicletelor in mijloacele de transport in comun, domenii de utilizare a bicicletei etc.

Proiectiile sunt organizate in cadrul proiectului VELORUTIA LA CLUJ, derulat de Clubul de Cicloturism NAPOCA (CCN), ca o parte a campaniei VELORUTIA NATIONALA desfasurata in mai multe orase, in parteneriat cu Asociatia BATE SAUA, sub egida Federatiei Biciclistilor din Romania (FBR), cu sprijinul Fundatiei pentru Parteneriat Miercurea Ciuc in cadrul programului "Atitudine si Implicare".

CCN militeaza pentru un om sanatos intr-un mediu sanatos, rezultand o dezvoltare durabila a societatii. In acest sens, CCN actioneaza in patru domenii importante si complementare: Promovarea bicicletei; sporturi montane; protectia mediului si cunoasterea si dezvoltarea durabila a zonei montane; promovarea tineretului si dezvoltarea societatii civile.

Radu Mititean
director executiv CCN
, , , , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 8/27/2008 04:54:00 a.m. and is filed under , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.