Author: CCN
•5/04/2011 01:15:00 a.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675 RNPJFSP: 3561 / A / 1992
========================================

I N V I T A T I E
la conferintele si proiectiile foto
BICICLETA - Componenta esentiala a MOBILITATII URBANE durabile in EUROPA

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) in colaborare cu Facultatea de Studii Europene (FSE) a Universitatii "BABES-BOLYAI" (UBB) invita publicul clujean joi, 5 mai 2011, de la ora 20:00, in aula FSE (Cluj-Napoca, str. E.de Martonne nr.1, lângă clădirea principală a UBB din str. M.Kogălniceanu) la conferintele si proiectiile foto pe tema " BICICLETA - Componenta esentiala a mobilitatii urbane durabile in Europa".Intrarea este libera.

Prezentarile cu imagini vor fi: "Strategii ale dezvoltarii bazate pe bicicleta" si "Bruxelles la ora bicicletei", sustinute de Radu Mititean, presedintele Federatiei Biciclistilor din Romania (FBR) si Facilitati pentru biciclete in orase cental-europene" sustinuta de Luciana Pavel, vicepresedinte al Clubului de Cicloturism "Napoca" (CCN).

Aceste manifestari sunt parte a seriei de conferinte, prezentari si proiectii foto "Bicicleta - factor al dezvoltarii durabile in Uniunea Europeana", ce a inceput in 3 mai, si va continua la FSE si in 9 mai 2011, cu tema "Bicicleta ca factor de dezvoltare in mediul rural". Afisul seriei de evenimente poate fi accesat la adresa:
http://euro.ubbcluj.ro/avizier/ziua_europei.jpg

Manifestarile sunt dedicate Zilei Europei si totodata fac parte din campania "Velorutia la Cluj 2011" de promovare a utilizarii bicicletei ca mijloc de transport cu rol utilitar si recreativ, derulata de Clubul de Cicloturism "Napoca" sub egida Federatiei Biciclistilor din Romania.

RADU MITITEAN
director executiv
, , , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 5/04/2011 01:15:00 a.m. and is filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.