Author: CCN
•5/11/2011 10:26:00 p.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675 RNPJFSP: 3561 / A / 1992
========================================

CCN va invita sa ii vizitati standul la:
TARGUL DE TURISM MONTAN, AVENTURA SI SPORTURI EXTREME "MOCANITA"
Expo Transilvania Cluj-Napoca, 13-14 mai 2011

Clubul de Cicloturism "Napoca" (CCN) participa cu stand propriu la Targul de turism montan, aventura si sporturi extreme "Mocanita", a carui a treia editie se desfasoara in perioada 13-14 mai 2011 la Expo Transilvania Cluj-Napoca. Va asteptam sa ne vizitati, intre orele 11:00 si 19:00, si pe noi si standurile altor cluburi de munte, dar si ale unor institutii si firme de profil.

La standul nostru veti putea admira o expozitie foto pe tema activitatilor de turism si sport montan ale CCN, in frumoase imagini A4 color, cu subiecte de mountain biking, trekking, alpinism si escalada, schi de tura si parapanta, cu multe peisaje remarcabile din Carpatii romanesti, dar si din masive din alte zone ale Europei si de pe alte continente, strabatute si fotografiate de membrii asociatiei noastre in cursul diverselor ture, tabere si expeditii montane.

De asemenea, veti putea rasfoi publicatii ale asociatiei noastre (manuale, studii, ghiduri, harti, brosuri), veti putea afla mai multe informatii despre activitatile trecute si proiectele in derulare si de viitor ale clubului si despre cum puteti deveni membru. Daca v-am convins, puteti chiar sa va inscrieti pe loc, ca membri aderenti.

Va fi si o ultima ocazie de a completa sau depune formularul tip 230 de directare catre proiectele noastre a doi la suta din impozitul pe venitul global, si desigur veti avea ocazia sa discutati cu noi pe teme de interes comun - munte, turism, bicicleta, protectia mediului, tineret, civism.

Amintim ca, pe langa participarea cu stand la acest targ, CCN si OST organizeaza vineri 13 mai de la ora 19:00 o dezbatere a proiectului noii retele de trasee turistice montane marcate din judetul Cluj (RTTMMCj) in continuarea seminarului organizat pe acest subiect in 11 mai la biblioteca "Heltai.

Targul de turism montan, aventura si sporturi extreme "Mocanita" este parte a manifestarilor "Zi-le de turism", care se intind pe intreaga saptamana 9-14 mai 2011. Aceasta a treia editie a targului "Mocanita" este realizata de Organizatia Studentilor pentru Turismul Romanesc (OST), in cadrul mai larg al Lunii Studentului Clujean. Detalii pe http://ziledeturism.wordpress.com/

Va asteptam!

Radu Mititean
director executiv CCN
, , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 5/11/2011 10:26:00 p.m. and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.