Author: CCN
•5/31/2011 11:53:00 p.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675 RNPJFSP: 3561 / A / 1992
=================================

CULTURA BICICLETEI IN ERA POST-AUTOMOBILISTICA

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) invita publicul clujean joi 2 iunie 2011, de la ora 20:00, la Cafe Bulgakov din str. Inocentiu Micu Klein nr. 17, la prezentarea cu imagini "Cultura bicicletei în era post-automobilistică". Intrarea este libera.

Va fi o prezentare, urmata de o mini-dezbatere, despre transportul durabil in mediul urban, care in tarile dezvoltate intra deja in era post-automobilistica, in care se promoveaza transportul in comun, bicicleta si mersul pe jos ca alternativa la autoturismele personale care sufoca marile orase. Va fi insa nu o abordare pe tema masurilor tehnice, legislative si institutionale necesare, ci pe teme de mentalitati, cultura, trenduri sociale, pe ce se face in alte tari si s-ar putea face si in Cluj-Napoca si alte mari orase din Romania in sfera promovarii utilizarii bicicletei ca mijloc cotidiant de transport in mediul urban cu rol utilitar si recreativ.

Manifestarea este incadrata in ciclul de manifestari "Zilele municipiului Cluj-Napoca" - componenta "FEST ONG 2011", care este la a doua editie si este organizat in principal de Breasla Mestesugarilor din Transilvania in parteneriat cu Primaria si Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca si Liga Intreprinzatorilor din Romania, precum si alte ONG-uri, printre care si CCN, si cuprinde si un targ-expozitie ONG si alte activitati. Detalii pot fi consultate pe site-ul http://www.ongfest.org/

DIRECTOR EXECUTIV
Radu Mititean
, , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 5/31/2011 11:53:00 p.m. and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.