Author: CCN
•9/19/2013 02:32:00 a.m.


Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca    web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836   e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675  RNPJFSP: 3561 / A / 1992
=================================

CCN va invita sa ii vizitati standul la:
TARGUL ONG DIN CADRUL "TRANSILVANIA FEST"
Cluj-Napoca, 20-22 septembrie 2013, p-ta Unirii

Clubul de Cicloturism "Napoca" (CCN) participa cu stand propriu la Targul ONG din cadrul festivalului "Transilvania Fest" http://www.transilvaniafest.com, a carui editie 2013 se desfasoara in perioada 20-22 septembrie. Va asteptam sa ne vizitati, intre orele 09:30 si 19:00, si pe noi si standurile altor ONG, in centrul Clujului, in p-ta Unirii.

In concordanta cu tematica festivalului, axat pe traditii si propunandu-si si promovarea turismului, la standul nostru veti putea admira fotografii pe tema activitatilor de turism activ ale CCN, in imagini A4 color, cu subiecte de mountain biking, trekking, alpinism si escalada, schi de tura si parapanta, cu peisaje remarcabile din imprejurimile Clujului si din Carpatii romanesti, dar si din alte zone, strabatute si fotografiate de membrii asociatiei noastre in cursul diverselor ture, tabere si expeditii.

De asemenea, veti putea rasfoi publicatii ale asociatiei noastre (manuale, studii, ghiduri, harti, brosuri), veti putea afla mai multe informatii despre activitatile trecute, in derulare si de viitor ale clubului, despre preocuparile de documentare si protectie ale elementelor de patrimoniu natural si cultural din zona Clujului si Muntii Apuseni, despre aspecte tehnice si organizatorice ale turismului biciclistic si contributia lui la conservarea traditiilor si valorilor si despre cum puteti deveni membru al asociatiei.

Standul CCN va fi si punct de distribuire publica a unor sinteze privind regulile de circulatrie pentru biciclete si de colectare de semnaturi de sustinere pentru un apel adresat autoritatilor locale pe tema mobilitatii urbane durabile.

Va asteptam!

Radu Mititean
director executiv CCN


, , , , , , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 9/19/2013 02:32:00 a.m. and is filed under , , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.