Author: CCN
•10/06/2010 02:03:00 a.m.
Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836 e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675 RNPJFSP: 119 / A / 1992
====================================

I N V I T A T I E
la proiectia foto
" STRABATAND MUNTII ALATURI DE CCN "

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) invita publicul clujean JOI, 7 octombrie 2010, de la ora 20:00, la Biblioteca "Heltai Gaspar" (Cluj-Napoca, str. Clinicilor nr. 18, sala 2) la o PROIECTIE DE IMAGINI pe teme de cicloturism, mountain biking, alpinism, schi si trekking, cu titlul "STRABATAND MUNTII ALATURI DE CCN". Intrarea este libera.

Va fi o ilustrare fotografica a activitatilor de teren desfasurate in zone montane din Romania si din strainatate de catre Clubul de Cicloturism "Napoca" in domeniul turismului activ nemotorizat si sportului montan. Selectia de fotografii este o carte de vizita in imagini a componentei "outdoor" a activitatii CCN si totodata o invitatie adresata tinerilor clujeni de a ni se alatura. Fotografiile sunt realizate de diversi membri CCN in ture, tabere, excursii si expeditii desfasurate in ultimul deceniu.

Fotoproiectia va fi precedata de o scurta prezentare Power-Point a Clubului de Cicloturism "Napoca" si realizarilor lui pe linie de turism si sport montan, iar la final se vor face si noi inscrieri de membri in club si planuri de actiuni viitoare si se vor distribui chestionare pe teme biciclistice si formulare de numaratori de trafic biciclistic.

Proiectia se inscrie si in campania “Velorutia Romana” derulata la Cluj-Napoca de CCN ca partener local al Asociatiei “Bate Saua” Bucuresti, sub egida Federatiei Biciclistilor din Romania (FBR) si cu sprijinul GEF-SGP, vizand promovarea utilizarii bicicletei ca mijloc de transport cu rol utilitar si recreativ.

Va asteptam!

Radu Mititean
director executiv CCN
This entry was posted on 10/06/2010 02:03:00 a.m. and is filed under , , , , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.