Author: CCN
•11/20/2014 09:39:00 a.m.


Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca    web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836   e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675  RNPJFSP: 3561 / A / 1992
=================================

MARSUL BICICLISTILOR CLUJENI - EDITIA NOIEMBRIE 2014

Sambata, 22 noiembrie 2014, se va desfasura la Cluj-Napoca o noua editie a Marsului Biciclistilor Clujeni (a 85-a din seria lunara inceputa in septembrie 2007 in continuarea celei anuale incepute de CCN in 1998).

Sunt bineveniti toti biciclistii clujeni. Intalnirea participantilor va fi in piata Unirii, incepand cu ora 13:45. Pornirea coloanei de biciclisti va fi la ora 14:00, marsul urmand sa dureze circa doua ore, strabatand zona centrala a Clujului si cartierele Marasti, Grigorescu si Manastur.

Traseul concret este: Piata Unirii - bd.Eroilor - p-ta Avram Iancu - Calea Dorobantilor - al.Bibliotecii - p-ta Marasti - str.Fabricii - str.Bucuresti - str.Traian - str.Dacia - str.Gen.Dragalina - str.E.Grigorescu - str.Donath - str. Miraslau - bd.1 Decembrie 1918 - str.Bucium - Calea Floresti - Calea Manastur - Calea Motilor - str.P.Maior - p-ta L.Blaga - str.Napoca - p-ta Unirii

Este o noua ocazie de a reaminti autoritatilor locale, publicului si presei de nevoia promovarii utilizarii bicicletei ca o componenta esentiala a mobilitatii urbane durabile si alternativa viabila la transportul automobilistic, alaturi de transportul in comun si deplasarea pietonala. In mod special, acum in prag de implementare a mult-promisului si mult-amanatului nou lot de piste de biciclete incluse in programul de bike-sharing, care se pare ca din nou nu vor fi conforme standardelor si bunelor practici, cum par a fi cele incepute pe str.Donath si str.Bucium.

Totodata este si un prilej de contact, cunoastere si pedalare impreuna a biciclistilor clujeni, o ocazie de impartasire de opinii, de gasit colegi de excursii sau surse de echipament specific, de schimb de experienta pe tema magazinelor si service-urilor de biciclete si alte teme de interes.

Se vor distribui noi loturi de extrase de legislatie rutiera pentru biciclisti si autocolante pentru atentionarea soferilor care isi plaseaza ilegal masina pe pistele de biciclete, si va fi si o oportunitate de inscriere ca membru aderent in Clubul de Cicloturism "Napoca" si de semnare a apelului public catre Primaria clujeana lansat in 22.09.2014 respectiv de difuzare de formulare de tabel de semnaturi de sustinere si de colectare a celor deja completate.

Detalii despre editiile precedente ale marsului biciclistilor clujeni pot fi gasite si pe pe www.ccn.ro precum si pe site-ul aferent listei publice de discutii clujbike@yahoogroups.com

Cluj-Napoca, 20.11.2014

RADU MITITEAN
director executiv CCN


, , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 11/20/2014 09:39:00 a.m. and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.