Author: CCN
•11/19/2014 08:56:00 a.m.


Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca   web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836  e-mail: office@ccn.ro
CIF:  5800675  RNPJFSP: 3561 / A / 1992
==================================

NOUTATI BICICLISTICE IN ROMANIA
Initiative si proiecte de succes pe plan local
prezentate la Conferinta PRO VELO XI

Clubul de Cicloturism "NAPOCA" (CCN) invita publicul clujean joi 20 noiembrie 2014, de la ora 20:00, la biblioteca "Heltai" (str. Clinicilor nr.18) la o serie de prezentari cu imagini pe tema "NOUTATI BICICLISTICE IN ROMANIA". Intrarea este gratuita.

Va fi o serie de scurte prezentari in sistem Power-Point a unor proiecte si actiuni de succes desfasurate in alte orase si zone ale Romaniei de o serie de organizatii participante la recent incheiata conferinta nationala de cicloturism, biciclism urban si promovarea bicicletei PRO VELO XI organizata de CCN la Brasov in 14-16.11.2014.

Printre altele, vom prezenta rezumativ cateva recente evolutii privind viitoarele magistrrale cicloturistice transeuropene EuroVelo6 si EuroVelo13 care urmeaza sa treaca si prin Romania, proiecte ale Asociatiei ROI / programul Cycling Romania de dezvoltare de trasee cicloturistice marcate in zona Dealul Mare si respectiv cursul Dunarii in jud. Calarasi, Constanta si Tulcea, Ghidul de trasee cicloturistice in zona Iasului recent editat de organizatia ProBikeAddiction, proiectul MuresOnBike derulat de Fundatia Comunitara Mures in parteneriat cu Pro Biciclo Urbo si alti parteneri targumureseni, proiectul "Sibiu - UnDa Verde pentru biciclete" derulat de asociatia Tura in Natura si o serie de proiecte ale asociatiei Brasovul Pedaleaza.

* * *

La finalul prezentarilor, cei interesati au oportunitatea de a se inscrie ca membri aderenti in Clubul de Cicloturism "Napoca" - o asociatie turistica, sportiva, civica si ecologista clujeana care militeaza de peste 20 ani pentru un om sanatos intr-un mediu sanatos, rezultand o dezvoltare durabila a societatii.

De asemenea, vom colecta tabele completate de samnaturi de sustinere pentru Apelul public catre primaria clujeana pe teme de promovarea bicicletei, lansa in 22 septembrie 2014. 

Va asteptam!

Radu Mititean
director executiv CCN







This entry was posted on 11/19/2014 08:56:00 a.m. and is filed under , , , , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.