Author: CCN
•9/08/2015 01:51:00 a.m.


Asociatia turistica sportiva civica si ecologista
CLUBUL DE CICLOTURISM "NAPOCA" (CCN)
str. Septimiu Albini nr.133 ap.18
400457 Cluj-Napoca    web: www.ccn.ro
tel. 0744-576836   e-mail: office@ccn.ro
CIF: 5800675  RNPJFSP: 3561 / A / 1992
=================================

MARSUL BICICLISTILOR CLUJENI - EDITIA SEPTEMBRIE 2015

Joi, 10 septembrie 2015, se va desfasura la Cluj-Napoca o noua editie a Marsului Biciclistilor Clujeni (a 95-a din seria lunara inceputa in septembrie 2007 in continuarea celei anuale incepute de CCN in 1998).

Sunt bineveniti toti biciclistii clujeni. Intalnirea participantilor va fi in piata Unirii, incepand cu ora 18:00. Marsul va dura circa o ora si jumatate si va strabate zona centrala a Clujului si cartierele Iris, Dambu Rotund si Gruia.

Traseul concret este: Piaţa Unirii - bd.Eroilor - p-ta A.Iancu - Calea Dorobantilor - str.Petofi Sandor - bd.21 Decembrie 1989 - str.Paris - p-ta 1 Mai - str. Portelanului - str. Al.Sahia - str.Iris - str.Sobarilor - str.Codru Dragusanu - str. Odobesti - str. Viile Nadasel - str.Aron Florian - str. Doinei - str.Dambul Rotund - str.Partizanilor - str.Lombului - str. Romulus Vuia - str. Radauti - str. Suceava - str. Kovari Laszlo - str.Fericirii - str. Campeni - str.David Prodan - str. Decebal - str. E.Petrovici - str. Traian - p-ta M.Viteazu - str.R.Ferdinand - p-ta Unirii - str.Memorandumului - str.P.Maior - p-ta L.Blaga- str.Napoca - p-ta Unirii.

Este o noua ocazie de a reaminti autoritatilor locale, publicului si presei de nevoia promovarii utilizarii bicicletei ca o componenta esentiala a mobilitatii urbane durabile si alternativa viabila la transportul automobilistic, alaturi de transportul in comun si deplasarea pietonala.

Momentul este legat si de tergiversarea de catre Primaria clujeana a lansarii proiectului de bike sharing si a corectarii gravelor deficiente ale piselor trasate in cadrul acestuia si lipsei de transparenta si consultare publica in dezvoltarea de noi infrastructuri probiciclistice ce se dovedesc incomode si chiar periculoase pentru biciclisti.

Totodata, marsul este, ca de obicei, si un prilej de contact, cunoastere si pedalare impreuna a biciclistilor clujeni, o ocazie de impartasire de opinii, de gasit colegi de excursii sau surse de echipament specific, de schimb de experienta pe tema magazinelor si service-urilor de biciclete si alte teme de interes si de cunoastere de noi trasee urbane.

Detalii despre editiile precedente ale marsului biciclistilor clujeni pot fi gasite si pe pe www.ccn.ro precum si pe site-ul aferent listei publice de discutii clujbike@yahoogroups.com

Cluj-Napoca, 07.09.2015

RADU MITITEAN
director executiv CCN

, , , , , |
Bookmark and Share
This entry was posted on 9/08/2015 01:51:00 a.m. and is filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.